Originally Posted by Alex Leo Serban:
hm... marcu nu m-a sunat, iar eu n-am cum sa dau de el (nu stiu cum arata), iar 'mala educacion' nu prea mi-a placut: muzica superba, imagine/montaj s.a.m.d., totul f. inteligent, referential & autoreferential bla-bla, dar don pedro si-a cam iesit din mina. filmul vrea prea multe & nu reuseste decit f. putin; aproape pe acelasi subiect (film, regizor gay, iubit, amor pirjolitor etc), 'la les del deseo' (anii '80) era mult mai intens & emotionant...
sincer, prefer filmele lui almodovar de la-nceput pina la 'atame', cu citeva exceptii si printre ultimele ('todo sobre mi madre' de pilda).
|
Sunt descumpanit de “rezumatul” facut de Alex Leo Serban la ultimul film al lui Pedro Almodovar. Mie mi-a placut “La mala educacion”. Excelent filmat, bine gandit, m-a impresionat in mod special nota tragica a acestui film – mai rara la Almodovar, siropos si destul de vesel/comic pana acum. Mai Alex, poate nu-ti plac tie filmele in nota mai tragica, dramatica? N-as vrea sa dai tonul in “interpretarea” acestui film pentru publicul romanesc. Poate voi scrie – cum se zice – un comentariu la acest film. Culmea ar fi ca lui Alex Leo Serban sa-i placa filmul lui Kusturica!
Noroc ca mai sunt si alti “cronicari” la Cannes. Inca o dezamagire in dreptul lui Alex Leo Serban.
Razbunarea mea: sa aveti cateva zile ploioase pe Croaseta; sa va “loveasca” greva actorasilor francezi; sa va puna noaptea Kustirica muzica tiganeasaca, la volum maxim, si sa nu puteti dormi; sa pierdeti telefoanele mobile; sa nu aveti internet; sa va dezamageasca Tarantino, care s-a ingrasat ca un porcusor… Si... ajunge, deocamdata. Sa nu dea Dumnezeu sa mai gresiti, ca mai am si alte blesteme.