Originally Posted by Eddie:
Idee pentru Dan-Marius: fa un search pe Google ( www.google.com) cu termenii "free movie scripts", descarca si citeste cateva scenarii faimoase din domeniul care te intereseaza (sf/fantastic, presupun...) si o sa ai macar un punct de plecare. In plus, nu-i nevoie de scoala ca sa poti scrie un scenariu realizabil, ci doar de bun simt. O spune unul care a terminat ASE-ul, dar cu toate astea traieste din scris si are un scurt metraj la activ... :lol:
|
Am sa fac asta. Problema ca zilele astea stau criminal de prost cu timpul liber asa ca probabil ca o voi lasa pe saptamina viitoare.
Cat despre colaborari scriitoricesti... nu-s prea convins ca servesc la ceva. Ce ajuta e senzatia de apartenenta la o comunitate si feedback-ul primit de la unii cu oarece experienta in domeniu.
|
Da, stiu.
Din cate stiu eu, ai deja parte de asa ceva intr-un anume atelier literar... 
|
Daca te referi cumva la atelierKult... ei bine, daca as fi in locul tau nu m-as lua prea mult dupa parerea lor.
Probabil tot cam saptamina viitoare am sa va dau link pe care sa il accesezi, este vorba de pagina mea de web unde am pus citeva povestiri... adica citeva mai mult... Asta daca te (va) intereseaza...
Dan