Thread: PRO CINEMA
View Single Post
Old 12 May 2004, 13:20   #101
Cristache
Veteran

Cristache

Send a message via Yahoo to Cristache
Originally Posted by patraulea:
Originally Posted by Luckylove:
La ce pret are Astralul, ma mir ca va mai plangeti de servicile oferite .. mai faceti un calcul si ganditi-va daca chiar asa e cum crede-ti voi ..

Preturi mici .aceleasi servici

Un abonament ASTRAL costa 190.000.Cand am semnat contractul cu cacanarii astia,au spus ca pretul ramane nemodificat.Am plecat de la 1 $ si s-a ajuns la 6.ASa ca mai lasa-ma cu textele astea....Plus ca te trateaza cu c***,calitatea uneori scade,alteori dispare complet cateva ore,fara a fi anuntati in prealabil(chestie de bun simt).Cred ca totul are 1 singura cauza:au monopolizat piata alaturi de RDS&RCS si nu au concurent.De aceeasi isi permit sa fac ce vor.La fel ca ROMTELECOM,altii m*****.Sper sa nu mai dureze mult si sa avem si noi macar 3/4 firme mari,sa fie concurenta,sa reduca tarifele si sa creasca calitatea.Cred ca am adormit si visam ca eram intr-o tara civilizata si nu de mana a 2....He,He,He..
8) 8) 8)

Domne, ca sa te citez, bine ca prinzi ProCinema. A inceput de o luna si eu inca nu-l prind. Intr-un an la CVR pretul a crescut de la 3 dolari la 4,7 dolari, cat e acum. Totul tine de "privatizare". Probabil ca ati vazut la tv chestia aia cu nu stiu ce firma din Bucuresti. Era o firma de stat si astia au privatizat-o vanzand-o cu 1,5 milioane de parai (e un exemplu ca nu mai stiu cifra exacta). Apoi, dupa cateva luni, statul a cumparat un sfert din firma respectiva cu 4,5 milioane de parai. Deci au dat de 3 ori mai mult pe un sfert din firma.
Daca ar fi sa insir toate exemplele de genul asta cred ca as ocupa tot spatiul acordat acestui forum: Tepro Iasi, vandut unui consortiu italo-ceh pentru ca sa distruga o sectie si sa ramane doar o fabrica din italia specializata pe nu stiu ce piese. Adica toti care au probleme sa duca banii in Italia. Dupa aceea Tepro Iasi s-a dus pe apa sambetei ca pa aia nu i-a mai interesat.
Fabrica de ciment din Pitesti, privatizata ca sa produca pentru export iar deseurile impanzezc culturile de cereale din care se hranesc romanasii.
Cristache is offline   Reply With Quote sendpm.gif