Am stat vreo juma` de ora shi am citit parerile voastre. Sa o luam asha pe rand. Nu o sa mai dau paste la nu`sh cate mesaje sau o sa i-au fiecare mesaj in parte sa raspund la el. Se gaseshte fiecare in urmatoarele randuri:
(*)
Olorea: visatoarea...

posibil sa ai foarte mare dreptate cu varsta mea(dar totushi...I'm not 16, dar sigur gandesc 15)

And trust me..that's the only thing u want to have like me...the elvish part stuff I know...Trust Demona! Thx thou...shi oricum nu semeni pe Evanescence...or you better try not to do that...
Chestia cu numele tau(Oloriel...etc)...Numele elfeshti feminine folosesc cel mai des terminatzile: dess, ien, wen(virgin)iel(iell - girl),sell(daugher)...etc...Cam asha se formeaza numele la ei. Exemplu:gil(star) + iel =
Giliel (Fiica Stea), thoron(eagle) + aear(ocean) + iel =
Thoronaeariel. Dar cred ca asta shiai deja...In fine...vroiam sa zic ca grupul de cuvinte "ea" nu este o alegere tocmai buna pentru numele de elf... Dar ce shtiu eu... Fiecare cu preferintzele lui... Ignore me...
(*)
BeNnY: ...thank you, thank you...
(*)
Gaandalf: thank you also...like always...
(*)
Le-Martin: faza cu redarea PM-ului meu o intzelegeam sa itzi aduca ceva glorie daca scriam altceva in el. Dar nu ca tzi-am urat bun venit pe forum. In fine...mishcare greshita. N-ai cashtigat nimic. Ai demonstrat doar ca eshti lame. Ca suntem totzi importantzi...adevarat, fiecare in felul lui, dar tu ai demonstrat mai mult decat altzii...ca eshti
mai putzin important. Pun pariu ca o sa intri pe forum doar ca sa vezi ce tzi-am raspuns la mesaj. Probabil nu o sa raspunzi la mesaj sa dai impresia ca nu ai fost pe aici sau raspunzi ca sa ai ultimul cuvant(I give a shit...potzi sa ai shi antepenultimul, ultimul sau care cuvant il mai vrei sa-l ai...I don't give a damn. Aici se incheiea "conversatzia" de pe forum despre tine. E topic LOTR nu Le-Martin...