View Single Post
Old 11 May 2004, 13:08   #1714
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Le-Martin:
Nu stiu pe altcineva cu atata info filosofica in memorie. Omul asta a memorat aproape cartile lui, astfel ca la cursurile unde se vorbeste despre respectivii filosofi el sta si citeste o carte, de obicei una a altui filosof. Am tot respectul pentru omul respectiv. Chiar ma bucura sa stiu ca cineva acorda atata atentie unei materii nu tocmai accesibila tuturor. Dar, respectivul om este foarte enervant si ciudat. Absolut oricine intr in discutie cu el despre filosofie, sau orice alt domeniu si nu da dovada ca stie la fel de multe sau mai multe ca el este luat peste picior. Tipul asta se crede buricul Pamantului pentru ca stie poate mai multa filiosofie decat voi stiu eu vreodata si pentru ca el se uita numai la filme de Tarkovsky, filmele de genul Star Wars fiind in opinia sa create pentru imbecili si inutile. De aceea eu caut sa il evit pe respectivul.
EXACT aceeasi impreie mi-a lasat-o mie Demona in mesajul ei cu "Don't f**k with the master!". Surprinzator acest val de superioritate pe care e acum Demona, tinand cont ca o consideram printre persoanele cele mai dragute de pe acest forum, ea fiind prima care mi-a zis welcome intr-un PM simpatic care, la momentul respectiv, ma facea sa ma simt vesel ca fac parte dintr-un grup de fani LOTR. Ce schimbare...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien.
De unde eshti ... ktare curios sunt ... Nu shtiu de ce am impresia k ai dat peste pretenul nostru doxiciclina ... de fapt doxa MARX ... f@ckin' fake!
Si eu care speram sa am parte de un grup de oameni care sa discute Tolkien, sa citeasca noile INFO despre filme, etc. Nu zic sa ma ascultati orbeste pe mine, departe de mine gandul. DAR forum = discutie, iar aici nu se face altceva decat sa se asculte...
Sunt total de acord cu tine ... nu cred k dk pleci rezolvi ceva ... mie mi-a facut placere sa vorbesc cu tine de fiecare data ... chiar daca numai pe FORUM shi pe bune akuma ... nu pleca k nu ai de ce. Se intampla mult mai multe chestii decat itzi dai tu seama ... asha k chileaza-te ...
Semnez deci retragerea mea de pe acest forum. Si sincer, nu cred sa ii pese cuiva de plecarea mea la fel de mult cum i-ar pasa de plecarea Demonei...
k shi multzi suntem sa vb despre filmul asta ... again ... chileaza-te ...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien.
Mey nu prea ai dreptate aici ... k ea shtie shi knd observa o gresheala se baga normal ... pentru ea LOTR (me also) sau tot universul asta a lui Tolkien este sacru ... nu profan asha cum considera multzi. Deci ea reactzioneaza ... apoi k ea este mai dura ... asta-i partea a2a E demona ... nu ar fi ea dk nu ar fi mai dura .... mai bad ass!