Scurt pe 2. Exista pe pagina principala a
www.theonering.net un link care va permite sa dowload-ati un filmulet de Quicktime in care se prezinta meniul DVD-ului versiunii de cinematograf (deci nu cea extinsa) a Retur of The King.
In alta ordine de idei, eu nu incercam sa intru in vreo competitie cu cineva, ci pur si simplu incercam sa evit una.
Exemplu: La mine in facultate e un tip care stie Kant, Habermas, Berlin, si alti filosofi cam pe de rost. Nu stiiu pe altcineva cu atata info filosofica in memorie. Omul asta a memorat aproape cartile lui, astfel ca la cursurile unde se vorbeste despre respectivii filosofi el sta si citeste o carte, de obicei una a altui filosof. Am tot respectul pentru omul respectiv. Chiar ma bucura sa stiu ca cineva acorda atata atentie unei materii nu tocmai accesibila tuturor. Dar, respectivul om este foarte enervant si ciudat. Absolut oricine intr in discutie cu el despre filosofie, sau orice alt domeniu si nu da dovada ca stie la fel de multe sau mai multe ca el este luat peste picior. Tipul asta se crede buricul Pamantului pentru ca stie poate mai multa filiosofie decat voi stiu eu vreodata si pentru ca el se uita numai la filme de Tarkovsky, filmele de genul Star Wars fiind in opinia sa create pentru imbecili si inutile. De aceea eu caut sa il evit pe respectivul.
EXACT aceeasi impreie mi-a lasat-o mie Demona in mesajul ei cu "Don't f**k with the master!". Surprinzator acest val de superioritate pe care e acum Demona, tinand cont ca o consideram printre persoanele cele mai dragute de pe acest forum, ea fiind prima care mi-a zis welcome intr-un PM simpatic care, la momentul respectiv, ma facea sa ma simt vesel ca fac parte dintr-un grup de fani LOTR. Ce schimbare...
Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien. Te felicit Demona ca ai avut timpul sa inveti si sa retii atatea lucruri frumoase. Dar nu te felicit pentru atitudinea de care dai dovada...Iar pentru restul imi pare si mai rau. Parca tot ce spune Demona e sacru si voi trbuie sa o urmati orbeste, nu va prea dati cu parerea. Si eu care speram sa am parte de un grup de oameni care sa discute Tolkien, sa citeasca noile INFO despre filme, etc. Nu zic sa ma ascultati orbeste pe mine, departe de mine gandul. DAR forum = discutie, iar aici nu se face altceva decat sa se asculte...
Semnez deci retragerea mea de pe acest forum. Si sincer, nu cred sa ii pese cuiva de plecarea mea la fel de mult cum i-ar pasa de plecarea Demonei...
Demona, felicitari pentru faptul ca ai timp, rabdare si dedicatie sa inveti atatea lucruri. Imparte-le cu lumea.
Si da Demona, sunt chiar atat de important pe cum ma cred. Si tu esti la fel de importanta. TOTI suntem la fel de importanti....
Originally Posted by Demona:
Suilad,
Nu m-am putut abtzine shi a trebuit sa itzi dau un PM(private message). Bine ai venit pe Forum...shi felicitari pentru lectura atator cartzi de Tolkien!
Navaer!
Demona.
|
Originally Posted by Demona:
Originally Posted by Le-Martin:
Iar afirmatii de genul Don't **** with the master, ma lasa rece...
|
Bla-bla-bla-yadda-yadda...ai indurgat multe shi marunte...asta mi-a atras cat de cat atentzia. Nu itzi fa iluzii...sincer I give a f*** de cum te las pe tine. Chiar asha important te crezi?
And now back to topic...adica LOTR...
|
....