Originally Posted by patraulea:
Cheia spre succes nu sint banii ci un scenariu controversat dar bine pus la punct ca si constructie. Banii sint doar unealta cu care pui in practica o idee... si ramin doar o unealta
O.K.Dar cred ca ar trebui sa lasam deoparte lirismul asta,si sa fim mai pragmatici.Sa nu mai facem filme de "arta"ci filme care sa aduca spectatori in sala.Abia dupa cateva filme comerciale,poate intra si unu de "arta".Cred ca gresesti cand spui ca,cheia spre succes nu sunt banii.Daca nu ai bani,ramai cu scenariu pe hartie si te uiti la le.Il pui in rama si-l agati in cui,dar nici ala nu tine pt. ca e prea gros.Si sub cui,e cosul de gunoi.Daca ai bani si nu ai un scenariu beton,la fel.Faci filmul si apoi pauza.Eu raman la parerea mea:nu avem dom'le nici un scenarist adevarat inca!Aproape toti regizorii(cel putin astia tineri) isi cam scriu ei scenariile.Si eu nu sunt adeptul acestui lucru.Fiecare sa-si faca treaba care o stie cel mai bine.Pt.ca de asta se alege praful de tot...Parerea mea!
:w00t: :w00t: :w00t:
|
Atunci ce va impiedica pe voi sa deveniti scenaristi adevarati? Nu va cunosc personal, dar trebuie sa existe macar citiva printre voi care sa aiba experienta cu asta... chiar si experienta data de "scoala" romaneasca de profil. Eu personal stiu prea putine despre regulile scenariului... dar mi-ar place foarte mult sa invat despre ele. Credeti ca ma puteti ajuta cu asta?
Cred ca va pot intrece in a scrie un scenariu bun... chiar si cu aceste lipsuri. Exista cineva care ma poate contrazice?