View Single Post
Old 06 May 2004, 12:52   #72
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by gionloc:

daca ideea de a comenta filme aparute anu asta este o obisnuinta a tuturor categoriilor de discutie de pe acest site, atunic prea plecat imi cer scuze pentru ceea ce am facut!

sper ca tocmai ceea ce nu vezi la mine sa se regaseasca in scrierile tale si sper ca intr-o zi imi voi da seama din exemplele tale (voastre)cum tre sa se prezinte scriitura cat mai profesionista despre cinema.

daca ai fi locuit chiar deasupra cinema-ului Republica sau Victoria din Cluj, nu ai fi participat la concurs?

pe de alta parte, probabil la vara voi cauta sa aflu cam cata relevanta are in acest moment vechimea pe forum (voi sonda pe site dupa opiniile tale din vremea trecuta).

cat priveste teama ta de a nu fi inteles prost in ceea ce ma priveste, pot sa te asigur ca probabil inca de trei saptamani nimeni nu crede ca tu m-ai privi altfel decum o dovedesti inca o data.

au revoir!

Despre film in general, si Eraserhead in particula,r poti vorbi la thread-ul Film in General. Nu cred ca ar trebui sa te raportezi (nici macar ca sa imi arati ca tu esti un diplomat) la scrierile mele. Am zis-o, o repet: eu nu sint cronicar profesionist de film, si nici nu am de gind sa ajung vreodata. Eu sint un cinefil, care ma joc cu cuvinte de cauciuc si expresii colorate. de altfel, nici ceilalti participanti la concurs nu sint mai aproape de domeniul profesionalismului in critica: nici abracadabrantul si orginal formalul marx (care nu ma atinge/ informeaza/ da pe spate in cronica lui la "Niki et Flo"; respectiva cronica m-a facut sa rid, dar n-am inteles mare brinza despre ce/ cu ce e filmul; deci, din punctul asta d evedere, cronica lui e ratata) nici incrincenatul (exprimarea nu imi apartine, o preiau de la un alt membru da pa forum) Korben, care, mai apropiat de cronici decit marx, emana inca parfum de tinar care se pregateste sa intre la ATF si oscileaza de multe ori intre un stil matur si un stil de pamfletar de la Asprina saracului. Da, trebuie sa marturisesc ca, sa fi stat in Cluj, tot as fi participat la TIFF. Lipsa de net o inteleg si eu, mai ales ca provin dintr-un oras unde s-a auzit doar de net, da' nimeni n-a pus mina pe el. Nu cred insa ca faptu' ca am cele mai multe posturi pe site ma avanteajeaza cumva. pe de alta parte, futu-i, asta e adevaru': cind tu sau altii o ardeati in alte locuri, eu faceam prezenta la cinemagia. N-am inteles faza cu privitu' prost, asa ca reforumlez eu, sa nu fiu eu intles prost: nu te cunosc, si nici nu tin sa. Nu am nimic cu tine, decit cu insistenta ta si persistenta in a scrie plictisitor si kilometric. Cred ca esti un scriitor prost, dar, futu-i, asta cred eu, si ar trebui sa ti se rupa pula de asta daca crezi cu adevarat in tine si in meritu' tau de a merge la TIFF.

Au reservoir dogs!
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif