Thread: Eragon
View Single Post
Old 03 May 2004, 20:11   #1
Freaak
Senior

Freaak

Send a message via Yahoo to Freaak
Eragon

Revin cu un subiect mai normal si in limitele decentei.

Cu toate acestea deja, adik inca din titlu, am inceput stramb, fiindca nu poti sa compari o carte nou aparuta cu HP sau LOTR; ar fi un sacrilegiu. Insa, daca pe parcurs se va dovedi ca o comparatie ar fi posibila, atunci iertati-mi exprimarea. Sau poate cine stie, cartea in cauza va fi intre cele doua, o combinatie. Dar aceasta ramane de vazut.

Nu stiu cati dintre voi au auzit de noul bestseller (de peste Ocean) numit "Eragon", scris de Christopher Paolini. Este vorba de un nou fantasy, primul volum dintr-o trilogie al carui nume este "The Inheritance". Are cam 500 de pagini, adik cat primele doua HP la un loc. Ar mai fi de zis ca scriitorul are 19 ani si a inceput lucrul la 14-15. Credeti ca poate lucrul acesta (tineretea in varsta inseamna tinerete si in idei?) va aduce o noua viziune? Poate un baiat de varsta lui sa conceapa ceva superb? (despre observatia aceasta spun eu ca nu ramane decat sa asteptam si sa vedem; pana n-ai cartea in mana nu poti zice nimic).

Pentru mai multe detalii cautati pe google (veti gasi multe chestii interesante), daca nu cumva voi incerca chiar eu sa aduc cate o mostra din ceva articole si caracterizari publicate pe margine acestui nou roman.

Va rog sa postati aici parerile voastre. Am deschis subiectul fiindca am vazut ca multor forumisti le plac fantasy-urile, eu fiind unul dintre ei.

V-as ruga sa impartasiti si opinia voastra, si anume daca se va face film dupa aceasta noua carte (e greu de crezut ca Hollywood-ul o sa scape printre degete o noua sansa de a face bani). Sau aceasta rugaminte din urma o puteti uita, fiindca nu puteti sa va dati cu parerea despre ceva ce nu ati citit inca.
Freaak is offline   Reply With Quote sendpm.gif