Originally Posted by Kill Bill:
Alþi spectatori, care nu s-ar duce la un film bun de acþiune, se duc la acesta ºi se autoconving cã e bun: ºtiu cã Tarantino e cool ºi nu vor sã rãmînã în urmã. Cu asta am o problemã: problema e cã se numeºte snobism, iar problema cu snobismul e cã se mai numeºte ºi nesinceritate.
|
Ce cocluzie am tras din bucata asta de cronica:
Ori Gorzo considera ca parerile lui sunt cele corect si ceilalti nu au o treaba,ori nu e destul de profesionist sa-si dea seama ca nu poti acuza spectatorul de snobism pentru ca face o alegere.
Originally Posted by Dogville:
Tot nu sînt sigur cã-mi place ce face Von Trier cu emoþiile spectatorilor sãi; dar mã bucur cã face ceva cu ele. El e adesea numit geniu, onoare pe care o împarte cu (printre alþii) Quentin Tarantino. Nefiind prea sigur cã Tarantino ºtie deosebirea dintre un om ºi un hot-dog, eu aleg Dogville - oricînd.
|
Eu inteleg ca fiecare are "sobolanul" lui caruia ii mai aplica doua drepte la ficati cand se simte frustrat da Gorzo cica ar fi cronicar profesionist!
Cat despre TIFF,eu am scris si acolo ca il consider un exercitiu util,nu neaparat in estetica limbajului de cronica!
Scuze pt eventualele "gropi" in mesaj! :huh: