personajul din avatarul tau..hmmmmm :huh:
ar putea fi o tipa care se gandeste la viata ei,o tipa foarte frumoasa de altfel,carea ii place sa maditeze pe semiintuneric,o tipa enigmatica.este energica ,pasionala, pune suflet in fiecare miscare facuta de trupul ei superb,o tipa extrem de atenta la detalii,pt ea fiecare sunet are propria lui poveste...
ea insasi traieste intr-o lume a sunetelor,iar noaptea e singurul ei refugiu atunci cand simte ca ''nu mai are scapare'',pt ca se aude doar linistea...
oglinda...parca s-ar uita intr-o oglinda,nu?...se analizeaza!dupa cum am spus este foarte atenta la detalii,iar ea este principalul sau subiect de analiza...un nou sunet...un nou gest...o noua miscare...o noua zi!o zi cand trebuie sa fie perfecta din aproape toate punctele de vedere.
ii place sa umble goala prin casa...am putea spune ca e foarte deschisa,dar pe de alta parte e totusi semiintuneric... in casa!
oare in sufletul ei e la fel?...oare!? are retinerile ei!
n-as putea spune ca a iubit cu adevarat vreodata,desi in inima ei este un spatiu foarte mare pt iubire,dar IUBIRE,nu altceva asemanator...de ce?
pt ca o data cu trupul ei,nici inima nu sta locului...
CONCRET ,EU PERSONAL NU STIU CINE AR PUTEA FI...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
acuma....eu ti-am zis versiunea mea despre povestea ei...tu nu trebuie decat sa-i dai un nume(putin ridicol,stiu,dar aveam chef de povesti...si nu! nu vroiam sate cuceresc,daca asta era urmatorul tau mesaj)