Thread: Hell-ador
View Single Post
Old 30 Apr 2004, 17:35   #172
Sidonix
Junior

Sidonix

...ma scuzati ca deranjez si eu (polite mode)...dar daca tot mi-am adus aminte ca mai exista forum pe cinemagia ...hai sa ma bag si eu ca muscoiu...in laptele de pe unele topicuri...
....remarc lume stresata la greu...sau prea indiferenta....pai cum altfel sa fie...ce dracu suntem oameni..parca!?....
...chestii ce ma enerveaza...!?...faptul ca am trait 25 de ani de iluzii...si ce e mai naspa ...ca m-am trezit...
...altceva....de ce m-a parasit prietena!?...pt ca sunt prost!?(no way)...pt ca sunt prea deshtept!?(no way)... pt ca m-a pirit fosta ei colega!?...Cu siguranta...that bitch ...de ce am baut in seara aia...de ce a zis si ea da!?..asta e...shit happens...aren't u glad!?...next on cartoon network cred ca o sa fie O Dee Dee...blonda ...pt ca o inteligentza blonda nu-si da seama cu cine bei si unde iti bagi sticlutza cu otrava Bergen...prietenii stiu de ce...
...alte nemultumiri....faptul ca trebuie sa muncesc o viata ca sa iau pensie....decit sa iau o teapa la 50 de ani mai bine le trag yo o teapa acuma la vreo banca...si o sa traiesc fericit pina la adinci batrineti....
..ar mai fi nemultumiri.... pt ca sunt mofturos....insa in alte capitole...va urma>