View Single Post
Old 27 Apr 2004, 18:36   #195
marcu
Veteran

marcu

Originally Posted by KORBEN:
@ marcu
mai..... mi se pare din ce in ce mai evident ca tre sa te incadrezi in una din categoriile urmatoare
1) persoana peste 30 de ani
2) student la facult de litere
ma insel?????

Korbene, Korbene... cum iti va smuge destinul din pene!!!
Ce e cu aceasta curiozitate a ta? Ai mai intrebat si pe alte topicuri. Conteaza???
Sunt scriitor (in devenire, format, celebru in viitor!...). Literele au ramas de cativa ani in urma... Sunt tanar ca un lucean si batran ca un stejar.
Acum citesc si scriu, imi place filmul (am indicat pe un topic care sunt preferintele mele in materie de film...). Sunt, vreau sa cred, un om cu bun-simt. (ALS, un om pe care il pretuiesc, a remarcat lucrul acesta intr-un mesaj al sau pe acest forum). Nu pot insulta nici acoperit de anonimat. Imi pare rau pentru schimbul de replici cu Ambra Blu - el era firesc, "in meserie" - cum se spune, iar eu ma simteam foarte incomod in postura mea de a fi silit sa replichez mai dur. Asta e, probleme de structura, probleme de formatie si informatie... De aceea nu-mi place cand se trece la vulgaritati.