View Single Post
Old 26 Apr 2004, 01:02   #178
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut ieri filmul...si azi l-am vazut din nou...
mi se pare foarte greu sa decid daca filmul este bun sau nu...sincera sa fiu nu ma pot uita la el ca la un film normal...nu pot fi obicetiva si nu-l pot judeca...nu ma pot uita la imagine, la cum joaca actorii, la montaj...la filmul asta nu pot face altceva decat sa simt...
si presupun ca Mel Gibson a facut o treaba buna daca am reusit sa simt atat de multe lucruri legate de subiectul asta, timp de doua ore...
Filmul efectiv m-a coplesit si asta si datorita faptului ca Mel a reusit sa construiasca antiteze si comparatii care sa te faca sa te identifici in anumite momente cu fiecare din personaje...
mi-a placut foarte mult ideea de a aratat demonii pe care ii vede Iuda si mi s-a parut interesant si faptul ca Moartea/Diavolul apare de mai multe ori pe parcursul evenimentelor...de fapt practic este peste tot, asa cum se intampla si in realitate...
foarte bine aleasa mi s-a parut si muzica care impreuna cu secventele in care miscarea este incetinita, m-au ajutat sa simt mult mai bine fiecare moment...
imi pare foarte rau ca nu am vazut filmul in Vinerea Mare pentru ca uneori simt ca nu e suficient sa mi se spuna cat a suferit pentru noi...simt ca trebuie sa constientizez ca sa-i pot aprecia sacrificiul asa cum ar trebui...si cred ca filmul asta reuseste sa ma fac sa simt lucrul asta...si din cauza asta pentru mine este un film extraordinar...