Originally Posted by Pink Panther:
Originally Posted by Cristache:
In afara de Satan, care e de departe number 1, mi-a placut Monica Belucci care nu prea apuca sa vorbeasca.
Pentru cei care se omoara cu Biblia, nu va obositi prea tare pentru ca nu prea e nimic extraordinar in ea.
|
Hmmm.... din tot filmul tie ti-a placut Monica Belucci?.. care nu prea apuca sa vorbeasca???
Si ce ai vrut de fapt sa spui cu "Pentru cei care se omoara cu Biblia, nu va obositi prea tare pentru ca nu prea e nimic extraordinar in ea ".... ???
|
Pai ce e extraordinar in ea ? Incepe cu nu stiu cate zeci de pagini in care imi spune despre X si Y ca au trait nu stiu cate sute de ani si dupa aceea se transforma intr-o carte ca oricare alta. Biblia este scrisa de un anumit tip de populatie care nu crede in ea, noi de ce am crede. Si oricum, in ziua Biblia nu reprezinta o baza, fiecare, mai mult sau mai putin, trece peste ceea ce scrie pe acolo. De exemplu: episodul cu Adam si Eva cand dumnezeu il face pe Adam si dupa aia ii da cate o pereche din fiecare tip de animal si ii spune "iti dau aceste animale ca sa ai din ce sa te hranesti" - brusc, in ziua de azi multa lume incepe sa se dea vegetarian, sa ocroteasca tot felul de animale si sa te condamne ca faci nu stiu ce fel de acte asupra animalelor.
Sincer, in momentul asta mi se pare o pierdere de timp sa mai crezi in Biblie si alte figuri "importante".
Eu, unul, de vreo 10-12 ani, de cand nu mai sunt influentat de rudele mai in varsta, am devenit un ateu convins.
Iar la Patimile lui Christos chiar m-am asteptat spre final sa apara Bruce Willis si sa-l salveze pe Isus.