View Single Post
Old 19 Apr 2004, 19:51   #7
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
(Ce pauza intre masaje aici...)

Am vazut filmul azi (cand a rulat in Cluj). Despre el nu stiam decat ca e debutul lui Clooney si ca joaca Sam Rockwell, rol pentru care a luat si Ursul de Argint la Berlin (de Vest? :wink. Ajung la cinema si vad: scenariu Charlie Kaufmann+Drew Barrymore+Julia Roberts+Rutger Hauer+George Clooney (again!, da ce rol a avut). Am intrat in sala fara sa am idee despre ce e filmul, titlul si prezenta lui Sam Rockwell ducandu-ma cu gandul mai mult la povestea unui criminal.

Si, in fine, am vazut filmul... I-am mai gasit acolo pe Brad Pitt, pe Matt Damon si pe Steven Soderbergh pe genericul de final...Deocamdata, este cel mai bun film pe care l-am vazut in 2004 in cinematografe ("21 Grams", "Mystic River" sau "Lost In Translation" sunt pe pauza in Cluj...) Acting-ul (imi place cuvantul asta mai nou) e la inaltime, scenariu e grozav (parca mai bun decat celelalte ale lui C.K.), regia o surpriza totala (waiting for more), jocuri de imagine frumoase + un montaj vertiginos si, oarecum - mi s-a parut mie - nu sau sfiit sa experimenteze cand au taiat filmul... Aproape perfect (9/10), o gura de aer si trebuie sa-l mai vad odata...! Pa!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif