View Single Post
Old 17 Apr 2004, 20:45   #140
mtvx
Novice

mtvx

Pentru Zizi

Agresiv este prea mult spus. Iritat am fost pentru ca ai tras niste concluzii pripite in ceea ce ma priveste, fara sa ma cunosti, iar acum continui in acelasi stil, fiind chiar mai "agresiv" decat mine (n-am folosit cuvinte ca prost, bou etc) ... Site-ul "imbecil" l-am pus pentru informarea celor interesati (am si specificat asta, doar ar trebui sa se discute despre acest film aici) si mi-am permis sa remarc ca domnul Plesu nu a observat ce au vazut altii. Am preferat asta in locul unei compozitii personale care sa includa toate explicatiile ... Da mi-a placut acest film, pentru ca a reusit sa scoata in evidenta niste adevaruri de credinta, dar dupa mesajele citite imi dau seama ca ar fi de prisos sa intru in asemenea detalii. O remarca doar: folosesti cu usurinta cuvinte grele, cum ar fi fanatism. Esti sigur ca intelegi semnificatia acestui cuvant si care sunt situatiile carora li se aplica? Ma vei scuza ca nu te tin de frunte cand borasti, sper ...

Pentru Serghei

Urmezi exemplul dat de Zizi si ma judeci fara sa ma cunosti ... Multe din simbolurile filmului le-am observat la prima vizionare, ele ii dau valoare si m-au convins de atunci ca acest demers al lui Mel Gibson este unul bun. Situatia nu sta asa cum ai descris-o tu. In privinta "metaforelor din Biblie" cred ca intri pe un teren alunecos pe care nu-l cunosti. Iisus le-a vorbit de multe ori apostolilor in parabole pe care acestia nu le intelegeau. Nu dau detalii, pune mana pe o Biblie si ai sa vezi. Nu sunt obsedat de rime, cuvinte incrucisate, calambururi si alegorii. Dar atunci cand acestea exista trebuiesc apreciate.
mtvx is offline   Reply With Quote sendpm.gif