am stat si am citit toate cele 8 pagini ale acestui post si nu imi vine sa cred ca nimeni nu pedepseste spammingul aici.
domnule O.B., (grozav ti se mai potrivesc initiale acestea caci analogia cu celebrul tampon este uimitoare) ce se intimpla cu tine? te-ai saturat sa fii pupat in fund si protejat de cenzura de la cafeneaua.com? ce vii aici si te bagi ca musca in curu' calului? cum te rabda oamenii astia...e un mister.
adevarat ca te baga si te trimit (
www.casadenebuni.com ....mama, ce-am mai ris...) dar de ce naibii nu te arunca de aici sau nu inceteaza sa-ti raspunda la pompoasele posturi in care vorbesti la persoana a III...sadici sau masochisti?
nu pot sa nu admir modul in care ii pedepsesti: cind nu te cobori la nivelul vocabularului plin de p**** si p****** si de kakati (cu k ?) le arunci "the final weapon": o noua povestire (dhaaahhh...) de Ovidiu Bufnila.
crima si pedeapsa.
ce urmaresti? de ce poluezi forumul si internetul cu povestirile tale care seamana toate cu delirul unui betiv in plina criza de "delirun tremens"?
nu am nimic impotriva sa-ti scoti frustrarea de a fi citeva ore pe zi "consilier de imagine" si dupa cum te-ai convins toti stiu ce slujba grea este (in special pentru o limba sensibila) dar "ia un leu si mai cinta si la alta masa". stiu/stim, trebuie sa cistigi si tu o piine caci dupa cum scrii, cine o sa te citeasca? cine e nebunul sa te plateasca pentru diareea pe care tu o numesti (ce obraznicie si insulata la adresa SF-ului !) literatura SF? cine crede ca ar putea sa vinda ceva scris de tine?
da, Gothe a spus ca "modesti sint numai prostii" dar narkicismul tau a trecut limita patologicului !!!
bufnelian, bufniliacism, bufnilist, suna ca un dictionar de boli venerice. nu ai simtul ridicolului ?
esti bolnav...trateaza-te! odihneste-te si ca un prim pas incearca sa nu mai bati cimpii pe hirtie sau pe internet cel putin o saptamina. delirezi, amesteci cuvinte si propozitii far nici un dumnezeu, doar pentru placearea de a TE citi.
ti-am citit citeva ineptii de pe internet. sint asa de hazoase! uite un exemplu, ca sa ridem un pic:
"In toate este o Iluzie. Ceea ce e terifiant este dincolo de corpul Iluziei, in miscarile haotic-suprarealiste ale Atractorilor de profunzime."
hai sa incercam sa descifram bufnilismul (?!) asta.
In tote este o iluzie - da, ce e nou?
Ceea ce e terifiant este dincolo de corpul Iluziei - devine interesant
in miscarile haotic-suprarealiste - primele semne de delir
ale Atractorilor de profunzime - trosc ! cine dracului sint astia ?????
concluzie: pacientul sufera de o teama terifianta, haotic-suprarealista de atractorii de profunzime care ii surpa iluzille (de grandomanie?)
poluezi, poluezi, spam, spam. opreste-te sau cineva o sa te imbrace intr-o camasa cu mineci care se leaga la spate.