View Single Post
Old 17 Apr 2004, 13:24   #136
zizi
Guru

zizi

Originally Posted by mtvx:
Zizi, eu cred ca am fost suficient de clar. De multe ori citim in graba pe forumuri ... Poate de aceea nu intelegi ce spun ... Ori poate din alte motive, nu-i vina mea. Nu prea am tinut cont de supozitia ta ca m-as uita la televizor pentru ca este foarte gratuita (ca si celelalte afirmatii ale tale). N-ai avut o argumentatie impotriva celor scrise de mine, dar te-ai bagat in vorba, ca doar aflatul in treaba este metoda de lucru la anumiti romani ... Drept pentru care am tras si eu niste concluzii in ceea ce te priveste (mi-ai dat dreptul prin ignoranta ta, nu crezi?).

frate, tu de cand ai intrat aici pe forum, esti iritant de agresiv, iar agresivitatea este sinonima cu prostia. "ignoranta" mea provine tocmai din acest aspect. daca ai fi citit cu atentie discutiile de pe acest topic, inainte de a fi intrat in vorba, ai fi vazut ca nimeni, nici macar marcu, nu-i tinea isonul lui plesu. da' ai aparut tu, ca sa balacaresti pe toata lumea, sustinand sus si tare cat de bun e filmul asta si sa ne recomanzi sa-l sfatuim pe "serbanescu" sa-l comvinga pe autorul afirmatiilor ca e un bou. ca si cum s-ar putea asa ceva. de aici, am tras prima concluzie in privinta inteligentei tale. apoi n-ai facut decat sa ne trimiti catre un site imbecil, care a fost indiciul nr.2. acum, ca sari in continuare la bataie, trag cocluzia ca esti un fanatic al acestui film, si ca toti cei care au ceva de spus impotriva fanatismului tau, si a ideeilor in numele carora sari la bataie merita sa fie calcati in picioare. mie fanaticii de orice fel imi produc greata, asa ca da-mi voie sa borasc putin la gandul tau....te pupa tata.

cat despre film ma voi pronunta, dupa ce il voi fi vazut.