View Single Post
Old 17 Apr 2004, 02:21   #131
zizi
Guru

zizi

Originally Posted by mtvx:
Cum constati mai Serghei daca o opera are sau nu valoare? Mai ales atunci cand minti luminate sa prefac ca nu observa vreuna? Astepti sa-ti spuna Andrei Plesu ca o opera nu duce lipsa de asa ceva? Te vad "veteran" (dupa numarul de postari probabil) ... Ai ajuns la aceasta performanta postand perle de genul asta? Pentru unii oameni este prea mult sa mai deconspire "valori" in filme. Doar filmele sunt facute pentru entertainment nu pentru a te pune pe ganduri ...

ai o argumentatzie atat de imbarligata incat nu-ntzeleg nimic din ce vrei sa spui...
mai intai ne-ndrumi catre un site ushor penibil cu explicatzii mura-n gura apropos de simbolistica filmului(ca si cum n-am fi in stare sa-ntzelegem singuri, daca e ceva de inteles) si dup-aia ne explici ca de fapt filmele sunt facute pt "entertainement si nu trebuie sa te puna pe ganduri"(!?...), chestie care nu e tocmai un argument in favoarea a ceea ce doreai sa ne demonstrezi tu trimitzandu-ne catre link-ul cu pricina...

sau de fapt ultima fraza e auto ironica si nu ne-am prins? in cazul asta ramane valabil faptul ca unei persoane care vrea "entertainement" nu potzi sa-i pui o broshurica cu explicatzii apropos de semnificatzia lunii shi a vrabiutzelor din pom in secventza x, la intrarea in sala de cinema...shi de altfel nici celor care "vor sa fie pusi pe ganduri"...

a, era sa uit...eu eram cel care tzi-a spus ca TU te uitzi la televizor shi tz-i se pare ca atitudinea anti-razboi e cool pt moment, deci nu potzi(ratzional vorbind, in ordinea fireasca a unei argumentari intr-o polemica pe un subiect dat) sa-mi raspunzi ca EU intzeleg greshit realitatea uitandu-ma la tv...
:o

p.s. cred ca de fapt n-ai intzeles ca nu suntem prietenii lui plesu...(nici macar als, nu cred ca face shimb de timbre, la o bere, cu el...)