View Single Post
Old 16 Apr 2004, 19:29   #127
mtvx
Novice

mtvx

raspuns ...

Pentru Marcu ...

Scuze pentru confuzia Serban/Serbanescu. Nu ma gandeam ca acesta l-ar putea influenta pe Plesu, doar sa-l traga de maneca si sa-l atentioneze ca sunt ceva aspecte ale filmului pe care nu le-a "prins" (link-urile pe care le-am trantit acolo). Este cel putin curios ca un eseist de talia acestuia nu pricepe anumite lucruri. Parerea mea este ca el a inteles despre ce-i vorba dar din motive ascunse noua muritorilor isi modeleaza discursul de la caz la caz. Nu va mai plecati atata in fata lui AP! O fi un intelectual urias dar asta are o pondere cam neglijabila in fata lui Dumnezeu (cei dusi pe la Biserica stiu la ce ma refer). Unii din semnatarii Dilemei (noua, veche, care o fi ea) au fost si sunt membrii GDS (nu ma refer la colectivul de redactie). N-am vrut sa spun ca toata Dilema este in GDS (scuze). Mie mi s-a parut jalnica prestatia acestor "intelectuali" (si continua sa ma dezamageasca in ultima vreme) ... Grupul pentru Dialog Social si "cei 100 de intelectuali semnatari de scrisori celebre" sunt mai belicosi decat cadrele MApN cateodata ... Nu stiu care din noi doi nu a inteles! O fi fost mare jale acolo, dar lucrurile stau cu totul altfel si ar fi bine sa nu mai crezi tot ce vezi la televizor (valabil si pentru Zizi). Oricum acest forum este dedicat filmului nu razboaielor. Daca va intereseaza aruncati-va privirea pe link-ul de mai jos, unde veti gasi discutii despre simbolistica filmului lui Mel Gibson (care este cam "prostut" din cate ne spune directorul prea plin de sine al Dilemei). Este pacat ca unii vor descalifica filmul din start fiind influentati de parerea lui Andrei Plesu (atat de "urias" incat nu poate gresi ...).

http://b8.ezboard.com/ffansofthepassionofthechristfrm8

Numai bine!
mtvx is offline   Reply With Quote sendpm.gif