View Single Post
Old 15 Apr 2004, 22:29   #96
Bogie
Guru

Bogie

Kitsch (nu kitch) = reproducere sau copiere a unei opere de artã; obiect de prost-gust.

Nu cred ca filmul lui Tarantino incearca sa treaca drept altceva decat este, nu cred ca Tarantino chiar credea in posibilitatile Umei de a omori 88 de Nebuni. Eu am privit intreg filmul ca o comedie, nu mi-am pus problema verosimilitatii faptelor si pot spune ca mi-a placut foarte mult.

Au fost cateva scene care m-au plictisit (scena cu predarea sabiei, mult-laudata de atatia, e una din ele) dar impresia lasata e f buna. (Cunosc cativa care s-au plictisit la anumite scene din "Pulp Fiction", daca va vine sa credeti; dialogurile dintre Travolta si Samuel L Jackson, conversatia din restaurant intre Uma si Travolta :o etc).

Cum ar fi, dom'le, sa incerci s-o agati pe The Bride intr-un bar? Blonda, finuta, distinsa, tu s-o faci pe masculul in fata ei, poate mai bagi si o chestie grosolana ("My name is Buck and I'm here to fuck!"), ma sperii numai cand ma gandesc la amaratul ala de japonez care a luat-o de la scolarita aia, Gogo Yubari.