Campuri Magnetice
Campuri Magnetice
film de
Ovidiu Bufnila
Bobina 66
Omogenitatea noastrã informaþionalã conþine coduri inaccesibile nouã care sunt date spre citire unor organizãri superioare?
Rãzboaiele semantice sunt acele organizãri? Câmpurile magnetice? Sau formele iluzorii descrise de miºcarea noastrã aparentã prin praful stelar?
Ar trebui sã ne lãsãm manipulaþi. Sã redeschidem chestiunea atractorului straniu sau a terþului. Am putea institui noi reguli de joc la masa negocierilor.
Am putea construi structura virtualã a unui protector informaþional care ne supravegheazã. Dar serviciile secrete inamice ar vedea, cu siguranþã, în acest act al nostru, o dovadã clarã de slãbiciune. Sã ne lãsãm în vârtejul haosului, sã lãsãm soarta noastrã la voia întâmplãrii sperând cã vom deosebi în structurile narative profunde numãrul câºtigãtor? Sunt idei ºi idei.
Ar trebui sã construim noi un terþ. Un terþ de esenþã femininã. Dacã serviciile secrete inamice sunt o dublurã a noastrã sau o secreþie, atunci trebuie sã fi pãstrat unele memorii. Esenþa femininã nu ar trebui sã le fie strãinã în acest caz.
E cazul sã punem la cale ºi alte tactici ºi planuri. Le putem adãuga un volum imaginar, un invers informaþional imaginar, chiar o lume imaginarã. Alegem sã construim un terþ. Iatã-l! Pluteºte timid în fluidele universului plin de universuri. Prea timid. Am încurcat procedurile.
Corpul nostru animat nu rezistã presiunii câmpurilor magnetice asemenea altor construcþii pe care am încercat sã le folosim împotriva serviciilor secrete inamice. Ele se concentreazã asupra apei. În locul lor am fi creat o falsã unitate informativã care ar fi trebuit sã se ocupe de infiltrãrile în periferiile terþului. În mod clar nu au memorii similare nouã. Atunci ce sunt de fapt aceste apariþii pe care le considerãm servicii secrete inamice în lipsã de altceva?
Sã fie la mijloc o undã reflectatã?