Originally Posted by Ambra Blu:
Gurita, vorba lu' zizi, care festivaluri? cumva vreun Clermont Ferrand? vreun Toronto Worldwide short film festival? Sau te pomeni c-o fi fost la Cork Film Festival? la Cannes? Mi-e sa nu fie vorba de festivaluri de-alea unde primesc doar vehasesuri, tinute pe undeva prin ungaria, Slovacia, sau Serbia. Probabil ca filmurile de care zici tu sint din alea care rup totu' in cale, filmate din mina, poate si alb negru (ca, deh, o fi cool), dupa aia cu montaj mtv-style, si cu story de nivel 'Proiect WC' (asta daca stii care e plotul in Proiect WC). Mai stiu eu de o studenta la arte, mazgaleli, poze si metaloplastii care, daca a filmat autopsia unui copil, s-a si crezut vreo cinefila adepta a cine verite-ului. De fapt, ce altceva sa te astepti la pictori? Uita-te numai la filmele unuia dintre ei - Lynch - si ai sa iti dai seama ce c**** pot face artishitii (hopa, l-am scris gresit) astia. Si, stai tu linistita, da' ne dam cu parerea si despre filmele UTCistilor. A zis cineva ca sint any better?
|
poate gresisem folosind 'festival', dar sunt concursuri internationale. nu rup gura targului, dar este un inceput- decat sa piarda vremea satisfacand publicul din Romania. In plus, productiile (SCURT METRAJE si MONTAJE DE ANIMATII) lor chiar au fost recompensate asa cum meritau.
nici mie nu imi plac artistii chinuiti de talent, cu idei ieftine, care la capitolul originalitate sunt deplorabili.
ideea era ca nu imi place sa va vad comentand- asta poate sa faca oricine (mai mult sau mai putin pertinent), dar cand vine vorba de a face toti se eschiveaza.
Ambra Blu: nu m-a impresionat 'gurita'. poate mai incerci...