Originally Posted by K's:
eu nu pot sa inteleg de ce pufuletzu' meu va dati cu parerea daca nu stiti despre ce?!?!!?!!
'cartier' a fost un rahatel de acu' nush cati ani, dar ppl!!! oamenii evolueaza, gandirea 'sufera schimbari', tehnologia la fel!
eu zic sa stati calmi si sa va dati cu parerea despre productiile bucurestene ale nush carui student eminent de la unatc sau despre extraordinarele idei ale lu' bufnila.
filmele facute de studentii de la cj au fost promovate prin festivaluri internationale- romanii nu investesc in promovarea lor aici pentru ca nu merita... (ca publicu' tinta al mediei romanesti sa piarda vremea cu asa ceva...)
|
Gurita, vorba lu' zizi, care festivaluri? cumva vreun Clermont Ferrand? vreun Toronto Worldwide short film festival? Sau te pomeni c-o fi fost la Cork Film Festival? la Cannes? Mi-e sa nu fie vorba de festivaluri de-alea unde primesc doar vehasesuri, tinute pe undeva prin ungaria, Slovacia, sau Serbia. Probabil ca filmurile de care zici tu sint din alea care rup totu' in cale, filmate din mina, poate si alb negru (ca, deh, o fi cool), dupa aia cu montaj mtv-style, si cu story de nivel 'Proiect WC' (asta daca stii care e plotul in Proiect WC). Mai stiu eu de o studenta la arte, mazgaleli, poze si metaloplastii care, daca a filmat autopsia unui copil, s-a si crezut vreo cinefila adepta a cine verite-ului. De fapt, ce altceva sa te astepti la pictori? Uita-te numai la filmele unuia dintre ei - Lynch - si ai sa iti dai seama ce cacat pot face arti
shitii (hopa, l-am scris gresit) astia. Si, stai tu linistita, da' ne dam cu parerea si despre filmele UTCistilor. A zis cineva ca sint any better?