View Single Post
Old 08 Apr 2004, 11:34   #198
TLD
Spirit of the System

TLD

Originally Posted by Ionutz55:
frumos in cl este ca nici o echipa nu are o cupa castigata, ma refer la cl din cate stiu eu.
acum sper sa castige monaco, sa nu zic ca ia eliminat degeaba pe real
va fi interesant de privit cl fara cateva echipe din g-14 sau g-16
in uefa ai dreptate, cred ca valencia va castiga, deci ii va lua pe real la performante chiar daca galacticii castiga primera, parerea mea
Pai chelsea e la a 2-a participare (la prima a fost sfert-finalista...); monaco dak nu ma insel este chiar la prima si deja e in semifinale si cu putin noroc atinge finala... Deportivo doar 4 sezoane de cl, dar in toate au ajusn in sferturi si anul asta in semi(iar cea mai buna performanta...), si apoi ramane porto - care putem spune are practic cea mai mare experienta - fiind castigatoarea cupei uefa anul trecut... :roll: Ma rog nu ca asta ar mai conta acuma Cum toate cel 4 echipe sunt la prima participare in semifinalele cl va castiga echipa cu dorinta mai mare de victorie. Dak in porto deportivo zic clar deportivo, in prima chelsea-monaco ... hmm ambeel au dat dovada de mare ambitie (chel;sea a invins arsenalu desi in competitiile intere si-au furato de fiecare data de la tunari... iar monaco deh a invins echipa galactic - asta tre sa cantareasca ceva...) dar zic ca chelsea va fi putin mai motivata si de dorinta lui abramovici, care cred ca nu va fi multumit cu o infrangere tocmai acum...

Cupa uefa... Valencia si Celtic au teoretic cea mai mare experienta, celtic atingand anul trecut ultimul prag al cupei, iar Valencia avand in spate vreo 5-6 sezoane buna in care au fost de 3 ori semifinalisti ai cupei campionilor, ba chiar de doua ori invinsii din finala (cu real si bayern...). Ar m,ai putea conta Inter-ul care insa nu prea merge bine in competitia interna, dak pierd primul meci acum in sferturi clar nu se duc, si apoi echipele franceze sa vedem cum se descurca.. Pacat de bordoux care a picat cu valencia....
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif