e ciudat topicul asta: se discuta despre seriale de comedie desi teoretic ar trebui sa fie despre TOATE serialele. iar preferatul meu of all times ramane 'dosarele x'.
lui benny: mai tii minte episodul ala din 'seinfeld' in care george refuza sa faca episodul pilot pt ca ted danson castiga 800.000 $ iar susan ii replica 'you're not ted danson' ?... ted danson incasa atatia bani pt 'cheers' unde avea rolul principal. la seriale de comedie mai merita nominalizat si 'varul din strainatate'.
lui ogto (si altora): la 'm.a.s.h.' nu trebuie sa te astepti sa ti se inroseasca fata de ras (de altfel, e si ceva in neregula cu tine daca faci asta) - e pur si simplu o comedie neagra care continua cu brio mostenirea lasata de robert altman. e un serial despre natura umana in ultima instanta care dovedeste caile omului de a nu-si pierde mintile in mijlocul unui infern. face haz de necaz la o adica, are niste poante tari, dar nu e un sitcom...
(oricum, eu am votat 'seinfed', just in case...)