Zizi multumim pentru ajutor.Daca vom avea nevoie de incurajari macar stim de unde sa le luam.De ce crezi ca nu ne putem lupta cu ei?Ia sa incepem sa vorbim despre asta clar si raspicat pana ajunge si la urechea lui Sergiulica sau a cui o fi nevoie.De ce nu ne putem uni ca sa putem realiza ceva bun?Si de ce trebuie sa fie si cei ca tine care nu fac nimic decat sa fie Ghitza contra.Dupa parerea mea tu esti cel care injura si care nu face nimic.Eu propun celor de la revista sa scriem un manifest pe care sa-l inaintam cuiva care e in masura sa-l citeasca, sa ne manifestam dorinta de a avea si noi credit atunci cand vrem sa facem filme.Ar trebui sa existe si o lege a sponsorizarii.Eu nu stiu daca putem face toate astea dar macar trebuie sa incercam.Ca daca venim cu idei ca ale lui Zizi, nu pot sa spun ca nu are dreptate, nu o sa reusim niciodata.Normal ca nimeni nu ne ia in serios pentru ca nici noi n-am facut ceva serios.Nimeni nu a avut tatzi la fabrici.Dar cat sa mai stam asa cu mainile in san?Cand problemele devin prea multe si prea evidente...trebuie sa te lupti facand abstractie de ele.E greu dar merita incercat.
|