draga ricciotto (imi dai voie sa-ti spun 'draga', sper?),
cind invoci - ca argument - un film precum 'prea tirziu' (cel mai prost film al lui lp), da-mi voie sa te banuiesc de rea-credinta! iar atunci cind imi reprosezi ca nu sint destul de critic cu filmele (romanesti, in speta), iarasi te banuiesc de asa ceva: TU stii bine ca nu e asa! am criticat, la vremea respectiva, mai tot ce-a fost gunoi cinematografic - si dzeul rasub-ului (pt tine, care traiesti departe = 'institutia specializata' cu strinsul lui) mi-e martor pt asta... am criticat - atunci cind a fost cazul - SI filmele lui lp (la 'o vara de neuitat' - care poate tie ti-a placut, mie nu - titlul cronicii era: 'o salata de nemincat' :wink

asta nu m-a impiedicat sa-l respect in cont. pe lp pt ce-a facut bun/f.bun/exceptional (cel putin 4 filme, intr-o cariera de cinema nu prea bogata in filme :cry: ), iar el, ma rog, sa aiba incredere in parerea mea... umorala (ca la morala nu ma arunc

)
cit despre parerea (ta, despre tine) ca-ti 'plac prea multe filme' - da-mi voie sa surid: da-mi macar 2-3 exemple de filme (ROMANESTI!) care ti-au placut lately... :wink:
a bon entendeur, etc.