Originally Posted by neonish:
Eu ma inec foarte des in siropul din filme... Un exemplu in sensul asta ar fi "Pacientul englez". Oricat m-am straduit, n-am reusit sa-l apreciez.
In schimb "Cold Mountain" mi s-a parut extraordinar. Nu m-am plictisit nici o secunda (desi ma asteptam), nu mi s-a parut nimic fortat (desi citisem de atatea ori ca sunt o multime de scene trase de par, incat ma si obisnuisem cu ideea). Partile comice mi-au placut mult mai mult decat sperasem si, de fapt, totul mi s-a parut mult peste asteptari.
Daca n-as fi stiut nimic despre film inainte sa citesc parerile voastre, probabil nici nu m-as fi dus sa-l vad. Dar e o discrepanta atat de mare intre impresia pe care mi-a lasat-o mie si majoritatea impresiilor de aici, incat ma intreb daca toti am vazut acelasi film :roll:
Si, da, stiu si eu cine e Jack White si stiam de prin 2002 :lol:
Anyway, my point is: daca n-ati vazut inca filmul, nu va luati dupa ce spun altii! Duceti-va sa-l vedeti ca si cand n-ati fi auzit absolut nimic despre el si judecati-l singuri.
|
Inca unul care face "sinceritati" si se leaga de The English Patient..., spre deliciul galeriei care nu are organ pentru frumos. Mai, nu va mai exhibati infirmitatea. Ca sa va placa Patientu... trebuie sa fiti fiinte... mai complexe si, poate, nitel poet, pictor... E mult pana aciolo.
Ultimul Minghella e un film bun, nu extraordinar. Un film care trebuie vazut.