...

din pacate asa e!am vazut chiar si la tv un fel de campanie pt ei,pt cei care nici macar nu profeseaza. intrebarea este: de ce?oare ministerul cultrii nu-si poate permite?...oameni buni, bine ati venit in romania de cacat!!!!!!!!!! nimic nou!pai oamenii astia cand au plecat la facultate s-au dus cu gandul ca mai tarziu vor face acel lucru pe care l-au visat dintotdeauna sa-l faca,nu?actorie!!!!!!!!!in schimb o parte din ei s-au ales cu nimic.pai daca eu sunt maniac dupa chestia asta, inseamna ca ar trebui sa renunt la visele mele din frica zilei de mine,ca n-o sa am ce sa pun pe masa?????pe nimeni nu intereseaza.toata lumea zice ca''aa..teatru...laba trista'' stii? cum face un copil ,care mai are putin si termina clasa a-XII-a, sa fie in totaliate convins ca asta e cea mai buna alegere?daca nu ai noroc(ca pana la urma e vorba de noroc)?daca nu vede nimeni la tine acel ceva care sa-l faca pe acel altcineva sa zica:''da domnule,asta e chiar talentat,chiar are o pasiune''? ...ce poti sa faci?incerci mai mult...cat poti!!! dar dupa ce termini si ramai cu fata la soare cine-ti plange de mila ?tu!!!!!!!! ca nu te-ai straduit,si de-asta mori de foame!!!
ma rog,asta nu o sa ma opreasca pe mine sa nu fac urmatorul pas,adica facultatea! ce-o fi o fi, cu D-zeu inainte.pur si simplu m-a infuriat chestia asta la culme... nu ma-ntelegeti gresit!!!!!!!!!!!!!!