View Single Post
Old 30 Mar 2004, 20:46   #1
grasonnne
Junior

grasonnne

Parerea mea: actorii romani nu pot trai din meseria lor...

... din pacate asa e!am vazut chiar si la tv un fel de campanie pt ei,pt cei care nici macar nu profeseaza. intrebarea este: de ce?oare ministerul cultrii nu-si poate permite?...oameni buni, bine ati venit in romania de cacat!!!!!!!!!! nimic nou!pai oamenii astia cand au plecat la facultate s-au dus cu gandul ca mai tarziu vor face acel lucru pe care l-au visat dintotdeauna sa-l faca,nu?actorie!!!!!!!!!in schimb o parte din ei s-au ales cu nimic.pai daca eu sunt maniac dupa chestia asta, inseamna ca ar trebui sa renunt la visele mele din frica zilei de mine,ca n-o sa am ce sa pun pe masa?????pe nimeni nu intereseaza.toata lumea zice ca''aa..teatru...laba trista'' stii? cum face un copil ,care mai are putin si termina clasa a-XII-a, sa fie in totaliate convins ca asta e cea mai buna alegere?daca nu ai noroc(ca pana la urma e vorba de noroc)?daca nu vede nimeni la tine acel ceva care sa-l faca pe acel altcineva sa zica:''da domnule,asta e chiar talentat,chiar are o pasiune''? ...ce poti sa faci?incerci mai mult...cat poti!!! dar dupa ce termini si ramai cu fata la soare cine-ti plange de mila ?tu!!!!!!!! ca nu te-ai straduit,si de-asta mori de foame!!!
ma rog,asta nu o sa ma opreasca pe mine sa nu fac urmatorul pas,adica facultatea! ce-o fi o fi, cu D-zeu inainte.pur si simplu m-a infuriat chestia asta la culme... nu ma-ntelegeti gresit!!!!!!!!!!!!!!