View Single Post
Old 27 Mar 2004, 13:08   #15
Dark Angel
Novice

Dark Angel

Draga EgoN(Vanatorii de fantome?!), daca mai tin bine minte, Dacii cred ca a fost nominalizat la Oscar..... Sincer, nu prea stiu, dar a fost vreun film din Ungaria nominalizat vreodata "macar" la Cannes? Si totusi, ei scot filme pe banda rulanta (economia lor e mai buna ca a noastra, ce-i drept..).
Si pls nu te supara pe mine, dar filmele romanesti nu sunt rebuturi. Daca noi nu le vedem si spunem ce spunem despre ele, atuci cine naiba va zice ca-s reusite?.. NOBODY. Nu vreau sa ridic in slavi industria cinematografica romaneasca (nu e nici pe departe asa de roz situatia), dar nici nu vreau s-o subminez. Pune-te, te rog, in pielea unui regizor roman. Ce film ai face tu(si de scurt metraj) cu un buget de vreo 5000 de dolari?.... Probabil tu si cei care s-au chinuit sa-l realizeze vor zice ca-i bun, dar romanul de rand(Gheo), va zice ca-i nasol si va prefera sa mai vada o data Matrix(care, sincer vorbind, mai ales ultima parte a fost o MARE dezamagire, parerea mea, care este...).

Sincer, cred ca e problema de bani sau alte probleme de astea, dar si de mentalitate.....(nu te gandi ca la o jignire la adresa ta, ca nu asta am intentionat; in fond, gusturile nu se discuta)

EgoN ce-i al Cezarului e al Cezarului(adica al tau) => ai mare dreptate si tu, dar stii tu replica celebra a romanului plictisit de viata:"Asta este..."(cinematografia romaneasca).
Si praea mea, ar trebui sa ne obisnuim cu ea, chiar daca nu ne convine (da data asta, adevarul chiar ne doare...)

"In viata exista 2 sentimente adverse: iubirea si frica. Alege unul si traieste-ti viata " (Axl Rose) - valabil si pt. filmul romanesc
Dark Angel is offline   Reply With Quote sendpm.gif