View Single Post
Old 25 Mar 2004, 15:11   #12
Dark Angel
Novice

Dark Angel

Parerea mea, care este....

Pacat, mare pacat. Cu parere de rau o spun insa cinematografia romaneasca e cel putin la pamant, daca nu la 2 metri sub pamant. Dupa extraordinarele filme ale anilor '80, Mihai Viteazul, Dacii, pana si cele politiste cu Nicolaescu (Revansa, Ultimul cartus).... toate atrageau publicul si efectiv te tineau cu sufletul la gura. Acum, unde suntem? Ce se intampla cu cinematografia romaneasca?.. Simplu..... Toti actorii importanti au "emigrat", profesand in alte parti ale lumii- cel mai recent exemplu ar fi Maia Morgenstein(The last temptation of christ), si noi am ajuns sa "vindem" frumusetile autohtone pt. cateva sute de dolari amarati unor mari case hollywoodiene. Mare pacat, domnilor!..... Aceasta era singura industrie care ne putea prupulsa cat de cat, facandu-i tarisoarei un pic de reclama...... Iar daca unii nu sunt de acord cu mine, am si eu o intrebare pt dansii. Unde au fost premiate ultimele filme romanesti in strainatate? La Oscar?... La Cannes? .... La orice alt festival mondial de film care cat de cat se respecta?..... Nu cred.....
Dark Angel is offline   Reply With Quote sendpm.gif