View Single Post
Old 23 Mar 2004, 18:21   #1472
Le-Martin
Novice

Le-Martin

Originally Posted by Nightwane:
i beg to differ..dar ma indoiesc ca alea-s anime..cel mult desene animate..

Hmm, eu nu am zis ca sunt ANIME ci ANIMATED...ma rog. Anime e un gen, animated defineste animatia in general...

Si pentru Gandalf. Si eu fumegam ca nu vazusem desenele astea, dar acum, dupa ce le-am vazut nu imi pare rau ca le-am vazut, DAR NICI BINIE. Sunt cateva lucruri bune, dar atat de putine ca...
Oricum, nu pierzi nimic daca nu le vezi, sincer. Think about it, The Lord Of The Rings Animated din 1978 al lui Ralph Bakshi (care inainte de desenul asta facea desene animate "pentru adulti") rezuma The Fellowship of The Ring si jumate din The Two Towers in 2 ore de film....deci...
Iar The Hobbit si Return of The King sunt pentru copii. Au cantece specifice vremurile (anii 70-80), trec in 5 minute peste actiunea din The Two Towers (asta pentru ca The Hobbit a aparut inainte de LOTR Animated al lui Ralph Bakshi, iar Return of The King dupa, partea a doua a LOTR Animated a lui Bakshi a fost anulata definitiv pentru ca prima isi depasise cu mult bugetul), iar singurul lucru bun la ele e faptul ca ENORMUL, MAGNIFICUL, GENIALUL, IMCOMPARABILUL, John Huston a fost ales drept vocea lui Gandalf si a facut o treaba foarte buna care ar fi fost geniala daca producatorii ar i angajat un nene care sa ii invete pe actori cum sa pronunte corect cuvintele, numele, etc din operele lui tolkien...
Deci, nu prea pierzi mult daca nu vezi versiunile astea de animatie, dar eu zic ca pierzi daca nu asculti The Lord of The Rings BBC Radio Play...
Le-Martin is offline   Reply With Quote sendpm.gif