View Single Post
Old 22 Mar 2004, 12:08   #70
pisi
Novice

pisi

Domnul Ovidiu Bufnila, mai nou va gasesc pe o multime de forumuri. Inseamna ca aveti o multime de timp liber. Nu cumva v-a dat afara domnul Sechelariu de la Alfa TV? Vai de mine, sa nu-mi spuneti ca nu mai faceti emisiunea aceea frumoasa, inteligenta? Vaaai, dar ar fi pacat, o mare pierdere pentru cultura bacauana. Pai e o emisiune de valoare. Tonul flegmatic si sictirit cu care va interpelati invitatii, intrebarile dv. inteligente, cat si emisiunea in sine sunt de mare valoare.

Am citit cate ceva din ce ati postat pe acest forum si trebuie sa va recunosc talentul scriitoricesc. Extraordinar, fabulos, fenomenal!!! Cu un asemenea limbaj de mahala nici nu ma mir ca ati ajuns la Alfa Tv. Acolo nici nu se cere prea mult talent, trebuie doar sa pupi in ...pe dom' primar. Ca e plin postul de oameni de doi bani si de emisiuni facute numai asa "ca sa facem si noi ceva, sa mancam si noi o paine". Bravo voua! Si acum veniti sa va dati destept si pe forumul asta. Nu stiu de ce si mai pierde lumea timpul cu dv.
pisi is offline   sendpm.gif