View Single Post
Old 21 Mar 2004, 08:48   #134
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by notorious:
si, ambra, nu-ti fie cu supararea dar n-ai sa scrii in veci ca el! (desi nu spun deloc ca scrii mai putin decat 'bine'...).

Consider previziunea ta de bun augur, augurule. Din nefericire - si pentru tine si pentru mine - cronica pe care am facut-o la "21 grams" si pe care o s-o citesti - hopefully - in nr. 3 din 'Cinemagia' zici ca e facuta de Gorzo. Nu e nimic onorant in asta, in a face o cronica care pare a fi copilul din flori al lui Gonzo. Dar, asta e, mi-a placut si mie sa invelesc cuvinte in staniol si sa le zic bombuane. Ca sfat, sa nu va uitati niciodata la film cu prietena voastra, mai ales daca e catifelata ca noaptea, si la fel de proasta. Mi-a placut 'Kill Bill' si, cind ii vaveni vremea, o sa vedeti si ce inseamna aia cronica entuzaiasta. Pina atunci, din toate filmele vazute lately, 21 Grams m-a dat pe spate. Si, desi m-a dat pe spate, n-as fi vrut sa ramin asa, cu poalele in cap si picioarele desfacute, ca la ginecoloc, cam cum face Gorzo de fiecare data cind scrie despre Film (asta ca sa scriu si eu ca voi, cu F mare, ca fetele de la filologie). de cind au ajuns filmele cu karate/ de actiune de ris? Si pulistii (sau era puristii?) care vor ca 'Kill Bill' sa fie o carte scrisa de Tolstoievski, ar trebui sa inteleaga ca mai exista si filme in genul 'exploitation'. In fond, tot un film de gen a fost si 'Cintecul Nibelungilor', non?

ps: Ca scriu 'bine' e insulta, so you know. Ai primit revista?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif