Am citit si eu articolul lui Gorzo despre Kill Bill. In afara faptului ca s-a repezit el cu surubelnita sa demonteze un mit, s-a si grabit ca fata mare la maritat. Pentru o parere exacta a filmului, normal ar fi fost ca lumea sa astepte si partea a doua a filmului, pentru ca la Kill Bill lucrurile nu stau ca la Lord of the Rings. Pe linga aceeasi exprimare pretioasa si stufoasa, Gorzo ne baga si o inadvertenta, pentru care copiii astia mici care se uita la desene ar trebui sa il amendeze: ce baga Tarantino in film nu e manga, ci anime. Baieti, invatati-l diferenta.
Si, tot aici, nu pot sa nu imi exprim nedumerirea cum un pustan ca Gorzo a ajuns sa fieconsiderat mai "hip" ca Alex Leo Serban. Pustiul imbirliga frazele ca si cum, vezi tu, frate, s-ar lua la intrecere cu filmul caruia ii face cronica sa vada care e mai spectaculos. Frate, pai daca face Froissart asa, ii taia aia destele! Am citit cronica ALSului la 'TLOTR' si, s aimi bag pula, desi sint si eu baiat citit, nu pot sa nu o consider didactica. E buna, da-o in sloboz.
|