Originally Posted by Danny:
Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie.
Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase 
|
Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: ; schimbasem si marca de bere

(btw, tocmai de la tine nu ma asteptam sa-mi numeri berile, asemenea oualelor lui nastase!) si deja aveam o jena... in plus, in copilarie, io am fost si putin bolnav (deh, unii cica nici nu m-am vindecat! :cry: ).... bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea!
daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol:
In rest, tot respectul pentru locatie,
oameni, Casablanca (btw, de ce era ecranul verde?), nea pozaru', dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) , Proooptiki, saorma aia baloasa, buda aia meseriasa din Vama Veche si restul...
(Uneori) viata bate filmul!