pentru bill_the_butcher:
1. citez: "pana la urma, cine da doi bani pe evrei? " - foarte istet esti tu macelarule, sunt mandru tare de afirmatia ta :evil:
2. "la sfarsit l-au despicat pe isus de parca era o bucata de carton, o vezica urinara cu presiune de peste 250." - vezica urinara nu se afla pe partea stanga lateral, in dreptul coastelor, mai pune mana pe o carte de anatomie, ceva.
3. "mel gibson a facut vreun film original pana acum? un film original cu adevarat bun. " - Braveheart.
4. "monica bellucci nu a scos nici un cuvant tot filmul." - nu stiu ce film ai vazut tu, poate aveai sonorul dat pe "mute" cand vorbea monica.
in rest, referitor la film: realizarea e ok, violenta din film nu-i nici "stylish" da nici nu m-a oripilat in vreun fel anume, jocul actorilor e bunicel. singura dezamagire (repet, dezamagire, nu repros) e faptul ca eu nu am simtit de nici o culoare "fior mistic" (mel gibson nu-i tarkovski, da nici Iisus nu-i un "no name").
in concluzie : un film pe care nu-l poti nici critica, nici slavi, pentru ca nu prea ai ce.