filmul acesta a fost foarte plictisitor. atmosfera... sau cum sa spun mai bine, montajul, imaginea, sacaitoare.
nu am realizat nici acum care e controversa. in nici un caz nu poate fi comparat cu 'ultima tentatie a lui iisus'. pana la urma, cine da doi bani pe evrei?
spoilere:
la sfarsit l-au despicat pe isus de parca era o bucata de carton, o vezica urinara cu presiune de peste 250. asa a explodat.
cuiele nu se bat niciodata in podul palmei. mel gibson nu a invatat asta nici acum.
mel gibson a facut vreun film original pana acum? un film original cu adevarat bun.
faza cu ruperea mainii a pus-o din burta.
monica bellucci nu a scos nici un cuvant tot filmul.
tot ce-a facut a fost sa boceasca. mai bne o puneau pe nicole kidman sau pe meryl streep, ca alea-s meseriase la asa ceva. monica n-a fost facuta pentru un rol principal, asta e.
maia morgenstein, si ea a bocit tot filmul. se vede ca e romanca.parerea mea, nu si-a jucat rolul bine. cred ca era morcovita.
violenta din film: l-au batut atat de rau, incat ma mir ca nu l-a usturat pielea cand au pus blana aia purecoasa pe el. ma mir cum s-a sculat. la biciurile alea cu sarma ghimpata... se vedeau coastele, ca piele nu mai avea. dar bine, astea-s detalii marunte.
violenta din kill bill este mult mai ''stylish'' expusa.
marea controversa este: nu exista o controversa, pentru ca-i un film mediocru, care sictireste.
si inca ceva: unde naiba sunt dialogurile din filmul asta?
si va ganditi ca unii mai aveau tupeul sa-i spuna ''opera de arta''.