urat articolul lui c.t.popescu,sa mor eu!urat,banuitor(stiti cu cine seamana?cu bulgaru' ala care il joaca-mai bine ca rod steiger!!-pe pilat.)."ce e adevarul?",cam asta e sensul articolului lui.si nu-l credeam asa...adica nu-l credeam contaminat de neincrederea si cinismul asta,tipice ziaristilor;pai e o legatura mult mai mare intre victimele de la madrid si personajul principal al filmului,decat intre acesta si c.t.popescu. c.t.popescu e un tip care crede ca,rationalizandu-si fiecare gest,va termina precum socrate(elegant,senin,"inconjurat de discipoli iubitori",ca sa-l plagiez pe steinhardt).bine,sa vedem daca o sa-si pastreze gesticulatia asta si cand o sa-l macine prostata sau ficatul peste vreo 25-30 de ani.n-am nimic cu "diagnosticul" lui estetic(poate sa-l faca in toate felurile pe m.gibson:"pacalici australian"etc.),dar incercarea de-a baga o "pana"intre amaratii aia de la madrid si baiatul ala chinuit ca toate alea...si face toate astea dintr-un motiv cat se poate de mercantil,adica victimele anuntate de el,marele vestitor al ADEVARULUI,trebuie sa se bucure de mai mare atentie decat ala care a murit acu' 2000 de ani.morala?cumparati ziarul "adevarul",care va anunta ce se intampla acum,azi,ba chiar si maine. mi-a placutfraza unui evreu(coleg de generala),care a vazut filmul:"ba,tipul asta si-a castigat nemurirea!"i agree.[/list]
|