Quote:
singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..."
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare!
|
draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.
iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)