Originally Posted by stelutz:
“NORO”
... si cred ca trebuie ca tinerii regizori fara experienta ar trebui sa stea in banca lor, si sa-i lase pe cei care au tot dreptul sa isi aloce banii de unii singuri si sa ne ofere filme "documentare" despre realitatea in care traim, pentru ca trebuie sa invatam din ea, e a noastra, fie ca vrem sau nu...
|
tu gresesti in primul rand pentru ca ii vezi pe semenii tai ca pe niste oi care "trebuie" sa stea in tarcul lor pentru a nu-l supara pe dumnezeu pentru ca poate el e singurul ce le-a ramas celor cu pricina iar spre finanul acestui memorabil citat ce zace ceva mai sus tu faci ce fac aia la procesul etapei analazand o "faza" si-o tot privesc de zeci si zeci de ori si-o comenteaza si n-ajung la nici un rezultat dar faza aia nu are nimic special fabricat, nu este o super faza special compusa pentru a fi comentata, faza aceea e luata din super real... un real
ARBRITUL : nu am vazut faza aia super ok la meci... imi pare rau...
VOCEA FILMULUI DESPRINS DIN REALITATE : vino cu mine la film si vei vedea inregistrarea intr-un film, un film cu multe multe inregistrari pe multe multe teme dar cele mai multe pe tema mizeriei continue... si stau sa ma intreb daca ei pot altceva...
una peste cealalta sfatul meu e sa incerci sa scoti capul si repede de-acolo de unde tu prin propria vointa ti l-ai insurubat...
am mai citit o data mesajul tau cu totul si sper sa fi facut cineva caterinca iar tu sa nu existi cu adevarat :evil: