Tocmai am terminat de lecturat nr. 2, al deja "blockbusterului lunar" in materie de reviste - CINEMAGIA. Nr. care mi se pare mai bun decat cel anterior, atat prin premierele filmelor - care sunt mult mai pe gustul meu (asta e mai mult motiv subiectiv

), dar si prin cuvantul inainte, sau rubrica cu care se deschide revista (rubrica lui emanuel) - care numarul acesta a incercat sa propuna una din temele discutate ep forum. Mi se pare o ideea buna de a deschide revista

. Apoi vine partea de informare - stiri, box office and stuff (mai ales lista premiantilor de anul acesta - unde puteti observa din nou spre deliciul/tristetea unora cate premii a racolat lordul) - prezentarea 'filmului lunii' - care s-a realizat pe un nr mai mic de pagini (fata de luna trecuta la samuraiul lu Cruise :roll

- probabil pt a permite introducerea altor articole. Dupa cum ziceam prezentarea lui Cold Mountain urmata de restul premierelor din martie, nu are rost sa vi le enumar pe toate (nu de alta dar mi-ar lua prea mult

). De notat prezentarile unor filme ca Lost in traslation, Mystic river, Scary Movie 3... Rubrica in curand mi-a atras atentia prin 3 filme: anume troy, hidalgo si the day after tomorow... de citit cititi amanuntele in revista. Luna aceasta este prezentat keanu - una din preferintele mele

revista incheindu-se cu binecunoscuta rubrica "noutati video si dvd". Pertotal 48 de pagini care m-au tinut in scaun pt o ora... Mai am de citit rubrica iconoclast, am lasat ciresica de pe tort la final ca de fiecare data!

P.S: Am avut senzatia ca revista s-a marit, insa acelasi nr de pagini si aceleasi dimensiuni...