Originally Posted by ddoro:
ouch.. ?! ideea era tocmai sa nu fie un topic.., ci o sectiune... si nu cu userii, adica noi, ci cu cei ce scriu cronici prin diferite reviste. in rest, asa, oricine poate veni oricand cu orice topic are chef.. nu e nevoie sa vina cineva cu propuneri!!
(.. si eu m-am lecuit de idei pt o vreme!)
|
ddoro, daca ai fi formulat mai limpede de la inceput, cand te-a vizitat ideea???... Ce propui tu e simplu de realizat, numai sa vrea shi sa poata sa faca lucrul acesta baietzii de la Cinemagia. Sa deschida o sectziune
Cronici shi comentarii la filme, unde sa plaseze aceste cronici shi comentarii sau sa indice adresele web unde pot fi gasite, pentru ca mai exista pe lumea aceasta shi drepturile de autor. E nevoie de cineva priceput care sa selecteze shi sa propuna spre lectura acest imens material critic (nu trebuie neglijata, evident, presa straina).
Nu prea multzi critici se vor repezi sa scrie la Cinemagia, ca ei mai trebuie sa se hraneasca cumva. Nu vezi cum alearga bietul ALS!
Ca sa se intample lucrul acesta, baietzii de la Cinemagia ar trebui sa fie impatimitzi cu adevarat de film, lucru de care ma indoiesc, "rasfoind" eu de vreo doua luni revista asta. Prea multa halaciuga pe aici.
Ceilaltzi, amatorii shi cinefilii adevaratzi (cum o fi aratand oare aceshtia?) ishi pot crea shi ei o sectziune, unde sa scrie despre filme, unde sa deprinda sa formuleze cateva idei, ganduri coerente despre filmele pe care "le consuma". Nu e putzin lucru shi aceasta. Asha ca, ideea unui topic, pentru un inceput, mi se pare plauzibila. Poate intre timp se trezeshte shi cineva (vreun moderator) de la Cinemagia.