View Single Post
Old 01 Mar 2004, 21:57   #108
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Ambra Blu:
La ora la care, cu ochii impaienjeniti dupa o noapte de 11 premii stapinu' inelelor am dat si pe tvr cultural i-am vazut pe aleseu' si gorzo la emisiunea unui domn cu barba. s-a vorbit despre impactu' criticii de film asupra movie goers din romania.

'domnu cu barba' e bogdan ghiu, iar emisiunea se numeste ''cap limpede'', vinerea in direct, lunea in reluare.

gorzo mai mult a dat ochii peste cap, a dat din miini si a baut cuminte apita din borcanel.

bai, a dracu e pielea aia pa tine!

aleseu', mai umblat prin lume, stia sa cocheteze cu camera.

(who, ME!? :o )

oricum, ce zicea el despre starea filmelor si faptul ca oamenii se ghideaza mai mult dupa betisoarele din observator (topul filmelor) decit dupa cronici, mi se pare adevarat. equally ture mi s epare ca oamenii au nevoie de un duel intre critici. aleseu;' a mai zis ca el nu se are bine cu regizorii de film din romania chiar ca sa ii arda cum trebuie.

(parca-i rezumatul stirilor la tvr! :lol: )

gorzo a dat dovada transparentei si adincimii unei coli de hirtie.

(vezi mai sus)

sa nu uit, aleseu' era mult mai bine imbracat (deh, stiti ca fetele pun mult pret pe cum arata), chiar mi-a palcut hanoracul lui si a facut, printre altele, si nitica reclama la cinemagia.

gee, thnx. de-acum o sa fiu mai atent cind ma-mbrac, gindindu-ma ca ma vezi tu pe sticla... :wink:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif