View Single Post
Old 27 Feb 2004, 08:06   #83
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Mala Portugal:
Pentru mine filmul nu e Coca-Cola.Suna asa de absurd daca spun ca imi doresc sa vanda valoarea unui film si nu promoul de la tv?
Ramura marketingului la care se refera mesajul tau se numeste promovare si nu e nici pe departe cea mai perversa parte a marketingului....Eu m-am aprins cand am citit in topicul asta pe un coleg forumist care venise cu niste idei-ororii de genu' segmentarea pietei sau selectarea pietei tinta.
Vrea un film care sa vanda in Romania? Ma risc sa dau 4 ingrediente magice:garcea, manele, sani si fese.Or' din astea 4 ingrediente cred ca numai Kusturica poa' sa scoata un FILM.

Futu-i, eu credeam ca tu esti doar naiva, dar vad ca persisti in naivitate. Eu ti-am dat niste exemple clare si tu o arzi in basini legate de dezideratele tale de doi lei (Mala Portocal vs. Filmul-Care-Va-Sa-Vie). Subiectu' topicului e film si marketing? Da. Tu o zici cu gura ta ca "ramura marketingului...se numeste promovare". Eu vorbesc la obiect, tu schimbi imediat directia da' fara nici un argument.
Legat de cele patru ingrediente magice ale tale, o dai putin pe alaturi. Intr-un fel, te inteleg: Garcea si oltenii e ultimul film pe care l-au bagat la caminul cultural de la voi din Cluj si de fiecare data cind se iveste ocazia, defilezi si tu cu el.

PS: Coca Cola nu a ajuns sa fie inca film, bien sur dar nu va mai intirzia mult pina cind o sa colcaie filmele de product placements incit vor putea fi numite pe bune dreptate filmul ala cu 'nokia' sau mai stiu eu ce. Stiai ca 'Nike' deja a ajuns sa sponsorizeze nunti? Stiai o pula. Si, in plus, mai exista niste reclame coca cola care sint niste filme cu mult mai reusite decit toate lung metrajele romanesti luate la un loc, si crede-ma, la reclame ma pricep mult mai mult decit o sa te pricepi tu vreodata. Asta ca sa nu-ti mai vorbesc de filme.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif