View Single Post
Old 21 Feb 2004, 15:09   #1126
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Ma Demona...de unde stii toate kestii astea??Shi,ma intreb, cate 1000 de carti cu tolkien ai acasa?Hmmm..very suspicious...
Shi tu ma wraith...tu chiar crezi ca noi locuim intr-un oras destul de mare? Pai...eu nu cred!!Locuim shi noi intr-o vagauna uitata de lume..:E Auzi la el.....Dorohoi oras mare..... Shi hai sa va mai spun ceva despre orashul nostru asta "mare": nici macar nu are cinematograf. Da oameni buni, in orasul nostru prea bengos nu exista cinematograf. Dar in trecut situatia nu era asa. Acum vreo 6 ani aveam 2 cinemauri.Aha!! Dar unul a fost transformat in magazit shi astfel a mai ramas unul singur.Iar acesta din cauza lipsei de fonduri a fost transformat in jumatate cinema jumatate discoteca. Shi intr-o zi nefericita de vara A CAZUT TAVANUL din cauza muzicii prea tare(cred). Shi astfel orasul Dorohoi a ramas fara cinema. It is a sad sad story!!

Oricum apreciez oamenii kre nu beneficiaza de sute de cinematografe shi totushi sunt fani ai filmelor - in acest caz Lord Of The Rings...

Keep it flowin' guys ...