Thread: Bricabrac
View Single Post
Old 19 Feb 2004, 16:38   #11
ricciotto
Guru

ricciotto

Originally Posted by Alex Leo Serban:
watch out: devii o acritura transatlantica...

iti raspund cu un citat (cit de cit, in culoarea ta preferata) din 'pintzi':

"am capatat o privire extrem de critica asupra mea, asupra poporului din care fac parte. privire critica in care putini au stiut sa citeasca intensitatea cvasi-maladiva a dragostei pe care o am pentru poporul din care m-am nascut"

hehehe...

mi-au placut multe pasaje despre teatru din 'bricabrac', so what? asta nu inseamna ca nu sta in picioare tot ce am zis mai sus. trebuia sa se straduiasca sa faca film abroad, sa fim seriosi. daca ii chiar trebuia film. asa, imi face impresia ca e inca un 'elefant' adaugat in peisaj, care ar trebui tinut in friu de niste producatori tineri. nu imi pare deloc genul care merita 'deplina libertate artistica', necum sa conduca un studio, sau ce conduce el acolo.

n-am vazut nimic de-al tau in carte, si nici pasajele despre clody bertola - si cum n-are index...

deci omu' a incasat pe cuvintele altora. what a wonderful project... ma intreb citi regizori au mers pina acolo incit sa isi adune toate taieturile din presa si sa le inghesuie intr-un volum, sa devina editorul elogiilor aduse siesi in timp. tu nu vezi chiar nimic odios in asta? sau lucruri mai marunte, ca declaratia ca i-a pus lui cristi puiu 'pile' la berlin? ew... sau cind a fost dat jos din functie la ministerul culturii si jack lang s-a repezit sa ii puna o vorba buna, ca de la francez la francofil? ah, sau coperta cartii asteia??? si pe fata, si pe spate, de un prost gust cutremurator?

nu pot sa il respect, so bite me!

ricciotto
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif