Originally Posted by coco:
Miercuri noaptea, satul de exploziile de pe strazile orasului sau, tanarul actor roman a incercat sa exporte o bomba la Bucuresti. Prin glasul lui, il arata pentru prima oara pe ALSerban ca principal vinovat si profitor al crahului. Motivul invocat de tanarul actor pentru aceasta marturisire tarzie este mult mai interesant decat spovedania insasi: rupe tacerea pentru ca este cel care a impiedicat inceperea negocierilor cu autoritatile.
A fost aruncat in eter un silogism cat se poate de simplu. Cineva a presat autoritatile sa nu miste. Autoritatile, cuminti, nu au miscat. Prin urmare el are influenta in continuare asupra puterii de la Bucuresti. Impingand logica formala mai departe, putem trage concluzia finala:
influenta lui asupra autoritatilor nu se poate baza pe afinitati culturale sau pe prietenii din armata, ci numai pe teama...
Acesta este numai inceputul, saga tanatului actor roman continua
|
abia astazi am citit postarea asta... si n-am inteles nimic (riguros nimic, cum ar zice patapievici)! ce caut eu in fabula asta ermetica?! ce treaba am cu tinerii actori?... chiar nici una, va asigur.
revenind asupra altui mesaj (parca de la lynx): trebuie sa stii ca maia m chiar a jucat intr-un musical la odeon (parca?), ingerul albastru, cind a cintat (binisor) si s-a miscat (si mai bine), asa ca n-o vad incompatibila cu "the part"...
in ce-l priveste pe andi vasluianu, pe mine nu ma impresioneaza prea tare... nu vad ce-i gasiti toti atitea calitati...? da ma rog, e de notorietate faptul ca ultimul lucru la care ma uit intr-un film, sint actorii :wink: :o :lol: